Over Erwin de Rooy

Mijn naam is Erwin de Rooy, woon in Tilburg en fotografeer sinds 1990, en dan met name in de portret-, macro-, natuur- en reclamefotografie (CGI).

Daarbij werk ik meestal op locatie (Tilburg e.o.) maar ook een studio schuw ik niet. Op locatie maak ik gebruik van studioverlichting of kleine reportageflitsers (strobisme). Voor mij is het vooral belangrijk dat iedereen die betrokken is bij een reportage er ook echt plezier in heeft.

Zelden maak ik beelden in opdracht en werk dus ook voornamelijk aan vrij werk. Hiervoor ben ik regelmatig op zoek naar modellen. Hierbij is het belangrijk dat het concept mij moet interesseren, het een aanvulling moet zijn op beide portfolio’s, en allerbelangrijkste ……… er een klik moet zijn.

Wil je meer informatie of je aanmelden voor een photoshoot dan kun je contact met mij opnemen via de contactpagina.

Ben je enkel nieuwsgierig of wil je up-to-date blijven van mijn activiteiten kijk dan op http://www.facebook.com/erwinderooyfotografie